söndag

Du är mitt liv <3

Fredag

Härliga fredag! Vädret är ju jätte fint! Ska skriva lite på min uppsats, ta en dusch och sedan bär det av mot ön!
Ska ta med mig inlines och se om det är sopat där ute. Hade egentligen velat haft sällskap men lyckas nog inte med den biten idag;) Det blir en hel helg på Ekerö eftersom jag måste förberede lite inför en grej om två veckor...spännande;)

När kommer sommar värmen tro? Är skit taggad på shorts o linne... Vill slippa mössa och jacka!


wikipedia<3

Har lyckats få en hel del plugg klart idag. Men det är ändå mycket kvar. Skriver ett arbete om hur svenska skolan har förändras senaste 100 åren. Ganska intressant faktist. Svårt att hitta fakta dock. Jag är en anti-google person som anser att allt man hittar på google är fakta utan säkra källor. Haha. Så hatar att ha med det i skolarbeten. För det kan bli så jäkla fel ibland. Men jag älskar wikipedia. Utan wikipedia hade fan mitt senaste skolår varit mycket krångligt ;) Ska söka en utbildning till hösten. Så det blir sommarlov för mig i sommar! Vet ju inte om jag kommer in så är mycket spänd! Händer massa spännande saker just nu :)


söndag

Skön söndag! Vaknade klockan 11 (!!!!) Antagligen för att jag sov med jossan. Vi båda sover som stockar när vi sover brevid varandra. Älskade tvillingsyster! Mår som allra bäst när hon är med. Jag har trots den sena morgonen hunnit sola solarium, varit hos hästen och badat hundarna! Tänkte avrunda helgen med pizza (fryst från Ica är absolut godast!!) Och plugg i pedagogik och ledarskap. Jag borde skippa pizzan eftersom vi åt tacos igår.. får köra hårt på gymmet i veckan ;)

fredag

Har varit på ett super roligt möte idag. Det är hemligt än så länge men hoppas det blir av ;) Kollar på ett program om sälar och har allmänt tråkigt i väntan på att pappa och joss ska komma hem! Ikväll ska vi på kony demostrationen. Folk har åsikter om det där men jag struntar i dom. Dom påstår att det är barnsligt och blåögd att stödja det där och att allt är falskt. De säger att vi inte har tillräckligt med källor, men de flesta som yttrar sig om de har inga källor dom heller utan utgår från snack dom typ sett från facebook. Låt alla sköta sitt! Så länge man inte blir tvingad till nått så låt folk göra egna val utan att klanka ner på varandra. Jag vet inte helt hundra vad som är sant. Men om det nu gör den minsta skillnad att jag går på demostrationen så tar jag den! Jag struntar helt ärligt i om folk tycker det är onödigt. Sitt hemma och pilla naveln om ni tycker det är roligare. Ingen dör av att jag och förhoppningsvis många fler ;) går dit och försöka att förhoppningsvis göra skillnad !

torsdag

Ska snart försöka att kliva upp ur sängen. Har drömt så jobbiga drömmar inatt så ska bli skönt att kliva upp för en gångs skull ;) har massvis att göra idag. Så det är bara att börja! Ska hinna rida hästen också innan jag drar ut till ön!

Onsdag

Jag har över natten lyckats bli med en riktigt dunder förkylning. Känns så otroligt härligt efter att precis blivit frisk från fyra månaders sjukdom. Så, gymmet är uteslutet. Lär ju inte bli något gym besök först på måndag. Och på fredag går mitt gym kort ut för då ska jag byta till Huddinge hallen med felan! Ska bli kul att prova nytt, dom har ju massvis med olika pass där och simbassäng. Men jag kommer sakna tjejgymmet på fitness 24!

Jag har bara vart ut med pensionats hundarna idag och fixat med papper som jag inte hunnit med innan!
insåg idag att jag räknat fel med mina kurser, så jag är klar tidigare än vad jag trott troligtvis!
Så detta blir kanske då istället SISTA gången jag behöver söka 5 nya kurser :')

Tisdag

Ligger och slappar i sängen just nu. Har haft tre prov idag. Två muntliga och Nationella Engelska B. Var så nervös inför muntliga så nu efteråt är jag totalt slut. Det gick bra som tur var!  Åkte till manne direkt efter så jag fick rensa lite tankar och så... Så nu ska jag bara ligga här och slappa och inte göra något ansträngade för min lilla hjärna ;)

Borde åka till gymmet.. MEN...Jag ligger hellre kvar här ikväll :)


Måndag

Har suttit inne och pluggat hela dagen. D e p r i m e r a n d e. Speciellt när Ofelia pratar om hur skönt det varit ute idag.. hua!  Pluggar inför två muntliga redovisningar imorgon och Nationella prov, samtliga i Engelska B. Jag är nervös, för jag kan verkligen inte prata med folk. Speciellt inte i telefon.
När allt är klart så skiter jag nog i plugget i två dagar eller nått och gör annat viktigt och framförallt något kul!
Ska Iallafall till Manne imorgon efter alltihopa, det blir ett bra avslut på en nervig dag :)

Ska dessutom boka en resa till Italien med syster i helgen. Inte i Rom denna gång dock. Det blir vid havet!
Längtar så sjukt mycket efter att få åka dit och äta världens godaste mat och glass.. Åååhh!!
:D


easy to beonsdag

Förutom mina 100 tusen uppsatser och inlämningar jag gjort så har denna vecka varit händelselös. Helgen var toppen dock, var med underbara vänner, träffa familjen, vart ute med fina felan och så det grymaste av allt ; fick med jossan till stallet på en ridtur. Hon var GRYM! dock lite rädd för manne som är världens snällaste men det gick ändå ;) efter så stressade vi till bion för att se Titanic.. jävlar den fortfarande berör efter alla år! Haha.


April

Love is an irresistible desire to be irresistibly desired


RSS 2.0