Alla hjärtans dag

Jag har då vart singel i fyra år, men fasar aldrig inför alla hjärtans dag. Har alltid gjort dagen till något speciellt utan pojkvän.. För visst gäller inte dagen för bara par! Men i år tänkte jag inte lägga så mycket energi på det. Finns en låt med en text "better off alone". Det är den inställningen jag har haft länge nu. Jag lägger faktiskt hellre mer tid på mina hundar och vänner än relation fronten. Jag har inte speciellt mycket tid över att lägga på dejtandet. Det är inte så att jag inte vill ha en pojkvän, för självklart vill jag det. Men den tiden kommer, jag känner bara att min tid prioriteras på annat nu. Men just idag, på första gången på väldigt många år, känner jag mig ensam. Jossan kommer hem sent, så det är bara jag och hundarna hemma. Gick ner till affären och köpte vegetarisk lasagne till middag, som jag tappade ut på hela ugnen när den väl var klar. Jag hällde multivitamin juice på hela köksbordet och nu väntar jag i princip bara på att ljusen jag tänd för min lilla middag ska sätta eld på något. Jag köpte kakor, kanske känns det bättre när jag stoppad i mig dom. Jag är inte så bra på att vara "better off alone" längre. Nää, enough! Ska ta ut hundarna på en promenad till ängarna och låta dom rusa av sig lite. Sen blir det kärlekskomedi filmer som jag proppat datan med och hundarna på magen, väl förberedd för denna dag ;) Glad alla hjärtans dag på er!

Hej hopp!

Jag är väldigt dålig på uppdatera här. Mest för att appen på mobilen inte vill fungera som den ska, så blir svårt att lägga upp inlägg. Sen är jag otroligt opepp på vädret i dessa dagar så min inspiration är heller inte på topp..

Allt går bra på hund fronten! Sam är stor kille och väger redan åtta kg och är snart 5 månader gammal.
Han kan en hel del trick, är otroligt bra på inkallning och han och marley går lösa nästan jämt.
Ett tag fick dom gå lösa en och en för de jagade bara varandra i cirklar runt mig och då försvinner jag i deras värld haha! Men nu funkar det otroligt bra!

Det enda problemet jag har nu som måste åtgärdas snabbt är att Marley börjat göra "utfall" mot andra hundar. Förmodligen för att skydda sam, för han har aldrig gjort så förut. Han kan umgås med vilken hund som helst, så länge de inte är på och försöker leka för mycket innan han känner hunden..
Nästa vecka får Marley vara hos mamma i en vecka så att sam ska få lite erfarenhet utan Marley. Marley är verkligen hela sams värld, vilket är roligt, men han måste lära sig att vara på egen hand också hehe :)

Marley har även blivit grym på fotgåendet.. Han har vart rätt dragig innan, har fått höra att det är en typisk fralla grej men här finns inga undanflykter ;)

Är så glad över mina små hjärtan...de förgyller min vardag med kärlek och skratt och självklart lite dumheter till och från, men det är kul med problemlösning ;)


RSS 2.0